Одржана единаесетта седница на Советот за развој на Североисточен плански регион 07.12.2023

Советот за развој на Североисточен плански регион, на ден 07.12.2023 година, во Општина Куманово, ја одржа единаесетта Седница на советот за развој за ЦРСИПР По конституирањето на Советот за развој
Прочитајте повеќе

Одржана Конститутивна Седница на Советот за развој на Североисточен плански регион

Советот за развој на Североисточен плански регион, на ден 10.12.2021 година, во Општина Куманово, ја одржа Конститутивната Седница. По конституирањето на Советот за развој на Североисточен плански регион, Советот за
Прочитајте повеќе

Конститутивната седница на Советот за социјална заштита на Североисточниот плански регион

На 6 јули (вторник) 2021 година, во Општина Куманово како домаќин, се одржа конститутивната седница на Советот за социјална заштита на Североисточниот плански регион. Врз основа на Законот за социјална
Прочитајте повеќе