Skip to content

Month: ноември 2023

History of cinema and film – 30min

 
Прочитајте повеќе

Повишаване на туристическия потенциал в Кюстендил и Куманово чрез модерна визия на регионите”, финансиран с Договор № РД-02-29-226/ 21.09.2022 г

Луксозен пътеводител PDF
Прочитајте повеќе

Организирање регионални форуми 2023 – Прва сесија

Чест ни е да Ве поканиме на Регионални форуми на заедницата – алатка за идентификација, приоретизирање и подготовка на проекти од Биро за регионален развој. Првата сесија од форумот ќе
Прочитајте повеќе

Проектот за прекугранична соработка ги отвора вратите на иновативниот туризам меѓу Куманово и Ќустендил

Општина Куманово во партнерство со Општина Ќустендил, по програмата за прекугранична соработка со Република Бугарија, го имплементира проектот “Подобрување на туристичкиот потенцијал во Ќустендил и Куманово преку модерна визија за
Прочитајте повеќе