Skip to content

Младите од Бугарија и Македонија заедно за туризам како здравствена превенција

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

август 17, 2020

Датум на реализација

ноември 16, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови, Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

5849310

Центарот за развој на Третиот-Североисточен плански регион, Куманово, на 16.08.2019 како Проектен Партнер започна со имплементација на проектот: “Младите од Бугарија и Македонија заедно за туризам како здравствена превенција” од вториот повик од Програмата за прекугранична соработка Р. Бугарија – Р. С. Македонија, финансиран од Европска комисија, Инструмент за предпристапна помош, Буџетска линија Број CCI 2014TC16I5CB006.

Број на проектот: CB006.2.23.116.

Лидер партнер во проектот: Фондација профилактика за здравје, Благоевград Р. Бугарија

Вкупниот буџет на проектот: 94.742,70 евра.

 

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram