Skip to content

Month: септември 2023

Заврши проектот на Фондацијата за култура и спорт од Куманово со партнери од Бугарија

Фондацијата за култура и спорт од Куманово денеска ги презентираше активностите од  проектот „Соработка во визуелни уметности за промовирање на регионалниот културен идентитет“ кој заеднички го спроведуваше со партнерите од
Прочитајте повеќе

Привршува проектот на Куманово и Банско за соработка во визуелните уметности за промовирање на регионален културен идентитет чиј носител е Фондацијата за култура и спорт – дводневен форум

Изминатите два дена, поточно, на 13.09.2023 и 14.09.2023 нашите партнери во проектот за соработка во визуелни уметности за промовирање на регионален културен идентитет, од соседната Република Бугарија, го посетија Куманово,
Прочитајте повеќе

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ (RELOAD2)

ОПШТИНА КРИВА ПАЛАНКА ВО ПАРТНЕСТВО СО ПРОГРАМАТА НА ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ (УНДП) ОБЈАВУВА:  ПОВТОРЕН ЈАВЕН ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ ВО РАМКИ НА РЕГИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ЛОКАЛНА ДЕМОКРАТИЈА
Прочитајте повеќе