Skip to content

Month: ноември 2021

Регионален саем на социјални претпријатија во Куманово

Североисточниот плански регион во заедничка организација со Регионалниот центар за поддршка на социјални претпријатија и проектот „Поддршка на социјалните претпријатија“, на 23-ти ноември, во Куманово го реализираше регионалниот саем на
Прочитајте повеќе