Skip to content

ОРГАНИЗИРАЊЕ РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ 2022-ПРВА СЕСИЈА

ОРГАНИЗИРАЊЕ РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ 2022-ПРВА СЕСИЈА

Чест ни е да Ве поканиме на Регионални форуми на заедницата-алатка за идентификација,приоретизирање и подготовка на проекти од Грантова шема на МЛС/СДЦ и проекти од Биро за регионален развој. Првата сесија од форумот ќе се одржи на 11.03.2022 год (петок) во 12 часот во ресторан Грација-Куманово, на истата ќе се врши  избор на соодветни области и подобласти за кои сметате дека се приоритетни за Североисточен плански регион и идентификација и дефинирање на проблемите поврзани со избраните приоритетни облсти.

Date

Мар 11 2022
Expired!

Time

12:00 - 16:00