Skip to content

ОРГАНИЗИРАЊЕ РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ 2022-ВТОРА СЕСИЈА

ОРГАНИЗИРАЊЕ РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ 2022-ВТОРА СЕСИЈА

Чест ни е да Ве поканиме на Регионални форуми на заедницата-алатка за идентификација,приоретизирање и подготовка на проекти од Грантова шема на МЛС/СДЦ и проекти од Биро за регионален рамномерен развој.  Втората сесија од форумот ќе се одржи на 27.04.2022 год (среда) во 10 часот во ресторан Грација-Куманово, на истата ќе се врши презентирање на концепт решенијата од страна на експертот, дискутирање и бодување од страна на учесниците. Учество може да земат само тие што присуствувале на првата сесија за да може да го остварат правото на глас.
Според упатството за форумите право на учество и на глас имаат максимум двајца од ЕЛС (Единиците на локална самоуправа).

Date

Апр 27 2022
Expired!

Time

10:00 - 15:00