Skip to content

Годишна Планирачка и евалуирачка конференција со Центрите за развој на планските региони

ДАТУМ

декември 18, 2023

Категории

Годишна Планирачка и Евалуирачка Конференција со Центрите за Развој на Планските Региони во рамките на Проектот за Одржлив и Инклузивен Рамномерен Регионален Развој – II фаза

На оваа Конференција, обработувавме активностите што беа реализирани од страна на Центрите во текот на 2023 година, со цел да го зголемиме нивото на транспарентност. Представивме резултатите од грантовата шема и остварените успеси, додека истовремено споделувавме искуства помеѓу различни региони.

На конференцијата разговаравме за иницијативите и проекти што беа воведени со цел подобрување на квалитетот на живот во различните плански региони. Особена внимание беше посветена на успешните практики и предизвиците што се појавуваат во реализацијата на различни програми.

Преку оваа конференција, се стимулираше дијалогот и размената на искуства помеѓу различните центри.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy