Skip to content

Одржана единаесетта седница на Советот за развој на Североисточен плански регион 07.12.2023

ДАТУМ

декември 11, 2023

Советот за развој на Североисточен плански регион, на ден 07.12.2023 година, во Општина Куманово, ја одржа единаесетта Седница на советот за развој за ЦРСИПР

По конституирањето на Советот за развој на Североисточен плански регион, Советот за Претседател едногласно го избра  Тодорче Николовски – Градоначалник на општина Кратово.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy