Skip to content

Организирање регионални форуми 2023 – Втора сесија

ДАТУМ

декември 1, 2023

Категории

,

Центарот за развој на Североисточен плански регион во рамки на проектот  “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој – II фаза“ организира Регионални форуми на заедницата – алатка за идентификација, приоретизирање и подготовка на проекти од Биро за регионален развој. Втората сесија од форумот ќе се одржи на 30.11.2023 год (четврток) во 11 часот во Јавна установа – општински ученички дом „Професор Мијалковиќ“ – Куманово, на истата ќе се врши презентирање на концепт решенијата од страна на експертот, дискутирање и бодување од страна на учесниците.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy