Skip to content

Организирање регионални форуми 2023 – Прва сесија

ДАТУМ

ноември 10, 2023

Чест ни е да Ве поканиме на Регионални форуми на заедницата – алатка за идентификација, приоретизирање и подготовка на проекти од Биро за регионален развој. Првата сесија од форумот ќе се одржи на 10.11.2023 год (петок) во 11 часот во Јавна установа – општински ученички дом „Професор Мијалковиќ“ – Куманово, на истата ќе се врши избор на соодветни области и подобласти за кои сметате дека се приоритетни за Североисточен плански регион и идентификација и дефинирање на проблемите поврзани со избраните приоритетни области.

Прилог: Агенда

Дневен ред за првата форумска сесија 2023 – Североисточен плански регион

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy