Skip to content

Регионални форуми на заедницата-алатка за идентификација,приоретизирање и подготовка на проекти- 2 форум

ДАТУМ

април 21, 2022

Центарот за развој на Североисточен плански регион во рамки на проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“ организира Регионални форуми на заедницата-алатка за идентификација,приоретизирање и подготовка на проекти од Грантова шема на МЛС/СДЦ и проекти од Биро за регионален рамномерен развој.  Втората сесија од форумот ќе се одржи на 27.04.2022 год (среда) во 10 часот во ресторан Грација-Куманово, на истата ќе се врши презентирање на концепт решенијата од страна на експертот, дискутирање и бодување од страна на учесниците. Учество може да земат само тие што присуствувале на првата сесија за да може да го остварат правото на глас.
Според упатството за форумите право на учество и на глас имаат максимум двајца од ЕЛС (Единиците на локална самоуправа).

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy