Skip to content

Регионални форуми на заедницата-алатка за идентификација,приоретизирање и подготовка на проекти

ДАТУМ

март 7, 2022

Центарот за развој на Североисточен плански регион во рамки на проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“ организира Регионални форуми на заедницата-алатка за идентификација,приоретизирање и подготовка на проекти од Грантова шема на МЛС/СДЦ и проекти од Биро за регионален развој. Првата сесија од форумот ќе се одржи на 11.03.2022 год (петок) во 12 часот во ресторан Грација-Куманово, на истата ќе се врши избор на соодветни области и подобласти за кои сметате дека се приоритетни за Североисточен плански регион и идентификација и дефинирање на проблемите поврзани со избраните приоритетни облсти.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy