Skip to content

Mладите од Бугарија и Македонија заедно за туризам како здравствена превенција- Интервју со Младен Протиќ 10.07.2020

ДАТУМ

јули 11, 2020

Категории

Центарот за развој на Третиот-Североисточен плански регион, Куманово како Проектен Партнер е во тек на реализација на проектот: “Младите од Бугарија и Македонија заедно за туризам како здравствена превенција” од вториот повик од Програмата за прекугранична соработка Р. Бугарија – Р. С. Македонија, финансиран од Европска комисија, Инструмент за предпристапна помош, Буџетска линија Број CCI 2014TC16I5CB006.

Број на проектот: CB006.2.23.116.

Лидер партнер во проектот: Фондација профилактика за здравје, Благоевград Р. Бугарија

Вкупниот буџет на проектот: 94.742,70 евра.

2. Интервју Младен Протиќ – 10.07.2020

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy