Односи со јавноста

НЕ ПОСТОЈАТ ЗАПИСИ Повеќе


Посета на Заменик министерот за локална самоуправа Дејан Павлески на Центар за развој на Североисточен плански регион


Денеска заменик мининистер за локална самоуправа Дејан Павлески оствари средба со градоначалниците од Североисточен плански регион на која дебатираа за актуелните проблеми и предизвици на локалните самоуправи и регионалниот развој.


  • 09.08.2017
  • |