Информации-известувањаНЕ ПОСТОЈАТ ЗАПИСИ

Kаталог на туристичките локалитети во областа Ќустендил и Североисточниот плански регион

16.11.2017

Каталог за релизирани проекти

31.10.2017

Посета на Заменик министерот за локална самоуправа Дејан Павлески на Центар за развој на Североисточен плански регион

09.08.2017

Денеска заменик мининистер за локална самоуправа Дејан Павлески оствари средба со градоначалниците од Североисточен плански регион на која дебатираа за актуелните проблеми и предизвици на локалните самоуправи и регионалниот развој.